Huur van het landhuis

Historisch landhuis op schitterend landgoed

Het Landhuis is een uniek Noors houten huis dat in 1917 werd gebouwd. Het ligt op Landgoed de Eese, op de grens van Drenthe - Friesland - Overijssel.

Het huis werd in 2015 volledig gerenoveerd met behoud van alle originele details. Het bevindt zich in perfecte staat. Zowel kleine als grotere gezelschappen kunnen op het Landhuis terecht. Het huis is geschikt voor huwelijken, trainingen, brainstormsessies, en recepties tot 45 personen.

Trouwlocatie
Het Landhuis is geschikt voor gezelschappen tot 45 personen. De hal van het Landhuis, die helemaal van hout is gemaakt, heeft een oppervlakte van 64 vierkante meter en is 7 meter hoog. Door de hoge ramen baadt de ruimte in een zee van licht. 

Het huis is, als bijzondere trouwlocatie van gemeente Steenwijkerland, een van de meest sfeervolle plekken in de omgeving om elkaar het jawoord te geven.

Vergaderlocatie
Voor vergaderingen en bedrijfstrainingen is het Landhuis de ideale plek. In de hal, een unieke hoge houten ruimte die een ongekende sfeer heeft, is er genoeg ruimte voor plenaire sessies tot 45 mensen.

De zitkamer met aangrenzende serre en bamboe bar, de eetkamer, en de keuken zijn zeer geschikt als vergaderlocatie voor kleinere groepen.

Catering
Het Landhuis werkt samen met een aantal vaste cateraars. U kunt zelf contact opnemen met een van bovenstaande cateraars. Wij kunnen u hierin ook adviseren, indien gewenst.

Indien u interesse heeft in het huren van het landhuis, kijk dan op landgoeddeeese.nl